Marttakerho kokoontuu

marttakerho_kokoontuu1Marttakerho kokoontuu, tokaistaan, kun joukko naisia jää puhua pälättämään. Pitkän matikan tunneilla aikoinaan saimme kuulla sen tapaisia huomautuksia. No, tuon kuvan mukaisissa tiloissa ne marttakerhot sitten kokoontuvat. Sain vihdoin liityttyä jäseneksi.

Tiesittekö, että erilaisia marttayhdistyksiä on valtava määrä? Yliopistolla toimii Hyvät martat, täällä kotikaupunginosassani Laajasalon martat ja Espanjassa Aurinkorannikon Martat. Valitsin omaksi yhdistyksekseni Anarkistimartat, koska toiminta oli sopivan laaja-alaista. Eihän sitä tiedä, jos sattuu muuttamaan jonnekin muualle.

Osallistuin marttojen villivihanneskurssille, vaikka sen sisältö olikin kovin tuttua. Halusin saada virallisen statuksen villivihannesosaamisesta. Erityisesti ruoka- ja puutarhakursseja järjestetään martoissa valtavat määrät. Kalankäsittelykurssi oli taas kerran täynnä, ja ennen syksyn sienikursseja on tarjolla puutarhaosaamista monesta näkökulmasta. Vähemmän kodinhoito-orientoituneetkin harrastavat marttailua, vaikkapa marttagolfia…

Kuulenko joltakulta huomautuksen, etteivät sukupuolen mukaan rajoitetut kerhot ole oikein tätä päivää? Eivät olekaan, marttojen jäsenyys on ollut avoinna miehillekin jo pitkään. Tervetuloa mukaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: