Omatoimista hiustenhoitoa

Kolmivuotias leikkaa hiuksia itse.

Kolmivuotias leikkaa hiuksia itse.

Kun Taito oli vauva, odottelimme, koskahan hiukset tarvitsevat muutakin kuin pelkkää vesipesua. Odottelemme vieläkin, sillä nyt neljän ikävuoden lähestyessä hän kylpee edelleen pelkällä vedellä. Kylpyaika on yleensä kerran pari viikossa, tuon ikäinen ei vielä juuri hikoile. Päänahan karstaa poistimme pari kertaa luomusampoolla, mutta nyt karsta on hävinnyt omia aikojaan. Hiukset kiiltävät kauniisti ja ovat puhtaan tuntuiset.

Hiusten annoimme myös kasvaa, tasoitin vain latvoja ja leikkasin otsatukan. Viime perjantaina löysin Taiton huoneen lattialta ison kasan hiuksia. Hän oli päättänyt harjoitella hiustenleikkuuta ihan omatoimisesti. Piti miettiä, mitähän tästä kampauksesta saisi aikaiseksi, ja riittääkö siihen enää oma osaaminen.

Yritin saksia hiuksia siistimmiksi, mutta ilman hiustenleikkuukonetta en saanut lopputulosta mieleisekseni. Varasin seuraavana päivänä ajan parturista. Suunnittelimme siellä lennossa vähän irokeesihenkisen kampauksen, onpahan vaihtelua hiustyyliin. Nyt hiukset saavat taas kasvaa.

-Piia

Lopputulos kampaajan jälkeen.

Lopputulos kampaajan jälkeen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: